Tony Zabel blir huvudtränare i HockeyEttan

Djurgårdens förre huvudtränare, assisterande tränare och ungdomstränare Tony Zabel är klar för HockeyEttanföreningen Kallinge/Ronneby.

Zabel tar över ansvaret som huvudtränare för KRIF Hockey i HockeyEttan efter Per Ljusteräng. Sportchefen Mikael Johansson är nöjd med värvningen.

– Vi klickade direkt, vi är likasinnade vad gäller energi, ledarskap och hur arbetet skall ske på individ- och gruppnivå. Det känns väldigt positivt. Han har gått hela vägen som huvudtränare från DIF J18 till SHL, så han har gjort en resa som garanterat inspirerar den grupp som vi skall sätta ihop. Vi har haft väldigt många stockholmare i truppen genom åren och av någon anledning har de trivts väldigt bra i Sveriges trädgård, säger KRIF Hockeys sportchef Mikael Johansson.

Tony Zabel är nöjd med den nya klubbadressen.

– Jag är väldigt inspirerad, de sportsliga förutsättningarna är riktigt bra i föreningen. Klubben skall vara stolta över det som arbetats fram under åren som gått. KRIF har jobbat mycket med att förädla spelare, förbereda dem för större utmaningar och träna hårt. Det skall vi bygga vidare på. Hitta de karaktärer som verkligen är beredda på att betala priset för framgång, både personlig och framgång för gruppen. Jag är riktigt laddad, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN