Tollefsen skadad – kan bli borta länge

Färjestad kan få klara sig utan flera spelare framöver och en av de är lagkapten Ole-Kristian Tollefsen som var på väg tillbaka efter avstängning.

Det var under onsdagens träning som Färjestads norske back och lagkapten Ole-Kristian Tollefsen åkte på en smäll som resulterade i en hjärnskakning. Hur länge han blir borta är oklart men det talas om en längre period.
– Tyvärr är han borta en lägre tid, säger tränaren Leif Carlsson till Värmlands Folkblad.

Flera osäkra kort

De frågetecken som finns i truppen utöver Tollefsen och avstängda Alexander Johansson är Johan Ryno och Mikael Wikstrand. I Rynos fall så handlar det om en skada samtidigt som Wikstrand varit sjuk. De är ändå aktuella för medverkan i morgondagens match mot Rögle.
– Ryno har inte tränat på två dagar. Det handlar om en skada. Vi får se hur det ser ut, det blir nog sista timmarna som vi bestämmer om han kommer spela eller inte. Det finns lite frågetecken, säger Carlsson.

– Wikstrand är sjuk, samma där – vi får se närmare match om han kan spela.

”Omöjligt att säga”

Tollefsen är fortfarande avstängd men hade varit tillbaka till lördagens match, även den mot Rögle. I och med skadan så är han inte tillgänglig och Leif Carlsson vet inte när han är tillbaka.
– Det är helt omöjligt att säga, nu får han gå den här rehabtrappan. Jag räknar bort honom tills vårt ”medical team” aviserar att han kan börja träna. Vad jag än säger så gissar jag, säger Färjestads-tränaren.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN