Tog steget upp i SHL inför säsongen – förlänger kontraktet

0
296
Foto: Bildbyrån
Anders Grönlund lämnade Hockeyallsvenskan för spel i SHL och Frölunda inför säsongen. Nu förlänger backen sitt kontrakt med Frölunda, meddelar klubben på sin webbplats.
– Anders har levererat över förväntan. Det är en ödmjuk kille med en bra personlighet som gör allt för laget, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till klubbens hemsida.

Anders Grönlund kom till Frölunda från Pantern inför säsongen och hittills har det blivit 48 matcher i Frölundadressen. Nu förlänger den 30-årige backen kontraktet över de två kommande säsongerna, skriver klubben på sin hemsida.

– Jag är väldigt glad och det här betyder mycket för mig. Ett kvitto på att det har fungerat på den här nivån och en trygghet att veta var jag skall spela några år framåt. Jag trivs med att jobba långsiktigt och tror jag kan utvecklas ännu mer, säger Grönlund till Frölundas hemsida.

Frölundas sportchef Fredrik Sjöström menar att Grönlund utvecklats mycket under sin tid i Frölunda.

– Han har visat att ålder inte är ett problem. Han har haft en grym utvecklingskurva hos oss och varit en av våra defensiva klippor, säger Sjöström till Frölundas hemsida.

På lördag drar SM-slutspelet igång för Frölunda när Malmö står för motståndet i kvartsfinalen. För Grönlund blir det första gången han spelar SM-slutspel.

– Det märks att slutspelet närmar sig och för mig personligen är det väldigt spännande. Jag har ju aldrig spelat slutspel förut och känner mig privilegierad att få göra det nu. Det är få förunnat, säger Grönlund till Frölundas hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tjugo − tjugo =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.