Timrå förstärker sitt ledarteam

Timrå kämpar för att hålla sig kvar i SHL och förstärker sitt ledarteam. Det rör sig Tommy Sjödin och han kliver in som assisterande tränare, skriver Timrå på sin hemsida.

Med Tommy Sjödin så förstärker Timrå sitt ledarteam inför slutspurten. Sjödin kommer tillsammans med Johan Thelin att assistera huvudtränaren Fredrik Andersson. Timrå är nöjda att Sjödin har kommit till de och ser fram emot samarbetet.

– Det känns kul att Tommy vill komma tillbaka till sin moderförening och vara en del av ledarteamet. Vi har gått kort på ledarsidan under säsongen och när vi nu går in i en avgörande period för Timrå IK vill vi stärka upp med Tommy, berättar Timrås sportchefen Kent ”Nubben” Norberg till Timrås hemsida.

Tommy Sjödin kommer senast från Brynäs och kliver på söndag in i sitt nya uppdrag med Timrå. Huvudpersonen själv ser fram emot nästa utmaning i sin tränarkarriär.

– Det här känns jättekul och inspirerande. Jag vill verkligen att dom skall fortsätta att spela i SHL och kan jag komma in och bidra med energi och lite nya ögon så gör jag gärna det, säger Tommy Sjödin till Timrås hemsida.

Timrå tar i nästa match emot Linköping tisdagen den 26:e februari. Matchen spelas på hemmaplan i NHK Arena, med start 19.00

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN