Tidigare Rögle-spelaren tror på vinst när LHC tar emot Rögle

Ikväll väntar möte mellan Linköping och Rögle. Linköping som förlorade senast vill ge Rögle än mer huvudbry medan Rögle behöver bryta förlustsviten.

Linköping fick se sin svit på fem raka segrar brytas under torsdagskvällen. Man föll med hela 5-1 borta mot Leksand. Hemma i Saab Arena har man vunnit de tre senaste matcherna och ikväll tar man emot Rögle som har sex raka segrar efter att man förlorat mot Malmö på övertid senast. Hockeybladet.nu fick sig ett par ord med Emil Kristensen inför matchen.
– Jag antar att Rögle börjar bli riktigt desperata. De behöver poängen och jag kollade nyss i tabellen och de har ju två matcher mindre än Leksand, så de kommer säkert komma ut i full fart. De känns som att de behöver ta lite poäng för att hänga kvar, säger den skadade backen, Emil Kristensen om kvällens motståndare.

Fortsatt tungt på skadefronten

Lagen har mötts två gånger under säsongen och har vunnit varsin match. Ikväll avgörs seriens tredje möte lagen emellan. I Linköping saknas backen Emil Kristensen och Petter Hansson. För Rögles del har man det fortsatt tungt på skadefronten och hela sex spelare saknas till dagens match.
– De har ju fortfarande mycket skador. Det är klart att det påverkar. Men det har ett ungt lag med mycket potential och kämpar för att överleva, säger han.

White Lions firar 30 år

Det beräknas bli bra med publik under lördagen då supporterföreningen White Lions firar 30 år.
– Det blir mycket folk på läktaren. Killarna är väldigt revanschsugna sedan förra matchen mot Leksand. Vi vill ge publiken en bra match och jag hoppas att vi kan bjuda de på en vinst.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN