Tidig julklapp för Dominik Bokk

Den tyska forwarden Dominik Bokk till värvades inför säsongen till Växjös ungdomsakademi. Nu får han en tidig julklapp i form av ett seniorkontrakt och förstärker Växjö Lakers A-lag.

 

Dominik Bokk värvades inför säsongen från Kölner EC till Växjös ungdomsorganisation. Dominik spelade i Kölners U19 -lag och säsongen 2016/17 gjorde han 71 poäng på 41 matcher. I Växjös J20 han det bli 27 poäng på 19 spelade matcher för den unga tysken. Han har även representerat Växjös A-lag och står noterad för ett mål på sina nio spelade matcher. Nu belönas han med ett A-lagskontrakt.

Ett givet beslut för Evertsson

  • Att förlänga Dominik Bokk är ett av mina mest givna beslut. Det ska bli väldigt roligt att följa hans utveckling, säger sportchef Henrik Evertsson till Växjös hemsida.

  • Det här är verkligen en dröm som blir sann för mig! Jag är väldigt stolt och ser fram emot att få tillhöra ett riktigt bra lag och en fantastisk organisation. Jag vill även passa på att tacka mina tidigare tränare Juri Peregudov, Eugen Pretzer, Andreas Kleider, Stefan Hetzel, Rodion Pauels, Philip Kipp och Cam Abbott samt mina agenter Andrei Trefilov och Johan Finnström. Utan dem hade jag aldrig varit där jag är idag, säger en mycket glad Dominik Bokk som just nu befinner sig hemma i Tyskland för att fira jul med familjen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN