Talangfull forward klar för LHC

Linköping HC meddelar på sin hemsida att man skrivit ett så kallat rookieavtal med den 19-åriga talangfulla forwarden Olle Lycksell som bland annat varit utlånad för att få mer speltid på seniornivå

 

Olle Lycksell född -99 fick under hösten göra SHL-debut för sitt Linköping HC. Hittills har det blivit 16 SHL-matcher med LHC och han har gjort tre mål och en assist. Nu belönas han med ett rookieavtal som sträcker sig säsongen ut samt ytterligare två säsonger.

– Olle är en väldigt spännande, ung hockeyspelare som vi ser har en stor utvecklingspotential. Vi har som målsättning att varje år få upp en spelare från juniorleden. Och Olle har gjort det väldigt bra under hösten. Vi ser med tillförsikt fram emot vad Olle kan uträtta i vår A-lagsverksamhet de kommande åren, säger Lycksell till klubbens hemsida.

Tidigare utlånad till moderklubben

Olle har tidigare varit utlånad till moderklubben IK Oskarshamn då han behövde mer speltid på seniornivå.

– Olle har gjort det jättebra när han har varit uppe hos oss. Och vi vill erbjuda honom ännu mer speltid på seniornivå. Det här blir en bra lösning för samtliga parter och det ska bli kul att se vad Olle kan uträtta under de här två matcherna, säger Linköpings General Manager Fredrik Emvall till Linköping HC.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN