Talangerna stannar i Rögle

Rögle har under dagen gått ut med nyheten att två spelare är klara för fortsättning i klubben. Spelarna i fråga är Filip Karlsson och Simon Ryfors.
– Det är två spelare som har en riktigt intressant karriär framför sig som vi är riktigt glada över att få behålla. Både Filip och Simon är viktiga kuggar i nästa års lagbygge, säger Anders ”Masken” Carlsson till Rögles hemsida.

Så sent som igår tog Rögle en mycket efterlängtad seger efter lång förlustsvit. Nu kommer fler glada besked för fansen – Filip Karlsson och Simon Ryfors förlänger sina kontrakt med klubben. Rögles sportchef Anders Carlsson är mycket nöjd över att få behålla dem två talangerna.
– Det är två spelare som har en riktigt intressant karriär framför sig som vi är riktigt glada över att få behålla. Både Filip och Simon är viktiga kuggar i nästa års lagbygge, säger ”Masken” till Rögles hemsida.

Carlsson fortsätter sedan med att trycka på att dessa två är klubbens framtid.
– Killarna är lite av våran framtid. Både Filip och Simon är moderna hockeyspelare, de har bra teknik, är bra skridskoåkare och gått genom vårt hockeygymnasium. Jag tycker de har kommit starkt den här säsongen och fått sitt riktiga genombrott den här säsongen.

En dröm som går i uppfyllelse

Simon Ryfors är fortfarande junior men har spelat nästan hela säsongen i Rögles A-lag. På 36 SHL-matcher står den unge forwarden noterad för sju poäng, och han är verkligen glad över att få fortsatt förtroende.
– Det är såklart en dröm att få skriva ett A-lagskontrakt med Rögle. Det är ju det man siktat på hela tiden och kämpat för att nå, berättar Ryfors för Rögles hemsida och fortsätter.
– Jag försöker bara spela mitt spel och lär mig hela tiden. Det känns kul att få vara kvar i Rögle och fortsätta utvecklas och samtidigt hjälpa klubben att etablera sig i SHL, säger han.

”Fanns inget att tveka på”

Filip Karlsson gör sin andra säsong på SHL-nivå och sin första som senior. Den här säsongen har det blivit 14 poäng på 42 matcher från 20-åringens klubba som alltså också förlänger kontraktet med Rögle.
– Det fanns inget att tveka på, Rögle är min klubb sedan jag var liten och jag har haft en bra utveckling här. Jag känner att jag i Rögle har en fortsatt bra möjlighet att utvecklas som hockeyspelare. Jag är glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med min moderklubb, säger Karlsson.

Båda spelarna har skrivit på för ett år till i Rögle.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN