Talangen skriver kontrakt med Rögle: ”Har verkligen förtjänat allt”

Talangen Marco Kasper har imponerat i Rögle, och på torsdagen slog han till med sitt första SHL-mål. Nu belönas han med ett tvåårskontrakt.

I 5–1-segern mot Leksand passerade Marco Kasper, född 2004, 100 minuter i SHL. Därmed stod det klart att han automatiskt får ett rookiekontrakt med klubben. Avtalet sträcker sig över den nästa säsong, till och 2022/2023, skriver Rögle på sin webbplats.

”Det känns riktigt kul att få chansen i Rögle och att få spela. Det är väldigt roligt att få gå ut och få chansen att göra mitt bästa. Att skriva kontrakt var kanske inte vad jag trodde när jag kom hit förra hösten. Jag försöker bara utveckla mig så mycket jag kan. Man kan verkligen utvecklas här. Jag försöker bara att bli bättre varje dag”, säger Marco Kasper till Rögles webbplats.

17-åringen från Österrike fick chansen redan förra året i Rögles A-lag. Mot Leksand slog Kasper även till med sitt första SHL-mål.

Rögles sportchef Chris Abbott hyllar Marco Kasper.

”Vilken imponerande ung man det här är. Han har verkligen förtjänat allt sedan han kom till oss. Han fortsätter bara att utvecklas. Jag är jätteglad för hans skull, att han får göra sitt första mål samma kväll som han får sitt första SHL-kontrakt”, säger Chris Abbott till Rögles sajt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN