Tackar bottenlagen Djurgården för inviten?

Återigen förlorade Djurgården i SHL och fortsätter att sträcka ut en hand med en biljett till SHL nästa säsong. Alla tre lagen ställs dock mot tufft motstånd ikväll.

Vid ett flertal tillfällen har Djurgården bjudit in lagen under dem i tabellen, men inget av lagen har tagit chansen på allvar – ännu!

Luleå – Brynäs
Känslomässig återkomst till Luleå för Brynäs tränare som gärna vill sätta käpparna i hjulet för klubben i hjärtats chans att nå en direktplats i slutspelet.

– Det känns såklart lite speciellt och ovant. Men jag lever i nuet och då ligger enbart fokus på att vi ska vinna. Det enda som betyder något är att vinna med Brynäs nu, säger Thomas ”Bulan” Berglund tränare i Brynäs till hemsidan.

”Bulan” är klar i vad han vill se från Brynäs ikväll.

– Jag vill se handlingskraft. Vi ska vara vakna i huvudet och vara redo att ta tag i matchen och inte ha någon ängslan i kroppen. Vi ska ut och spela och ta matchen för vad den är, det är bara att gilla läget.

Frågan: Tar Brynäs chansen att hamna på lite säkrare mark?

Tips: 5-2

24hBet: 1. 1,76 – X. 4,15 – 2. 4,00

Leksand – Örebro
Leksand är Örebros mardröm i SHL. Örebro var det första laget som Leksand överhuvudtaget tog poäng mot den här säsongen. Leksand har 4-0 i matcher möt Örebro.

Nu har dock Leksand fyra raka 1-4-förluster och vill verkligen bryta den trenden!

Örebro kom tillbaka efter förlusten mot Linköping och slog Luleå senast. Nu vill man se ett hårt arbetande lag från tränarhåll.

– Att vi gör en lika bra arbetsinsats som vi gjort både mot Linköping och mot Luleå. Jag vill också se att vi verkligen gillar läget vi befinner oss i med så kallade måstematcher hela tiden nu, i kampen om direktplats till slutspel, säger assisterande tränaren Håkan Åhlund, till Örebros hemsida.

Frågan. Tar Leksand femte raka mot Örebro eller blir det femte raka 1-4?

Tips: 1-4

24hBet: 1. 2,73 – X. 3,80 – 2. 2,34

Linköping – Modo
Modo har trots två förluster på de tre senaste omgångarna fått luft under vingarna och har siktet ordentligt på Play In. Frågan är om Linköping som vänt en nedåtgående trend släpper till hemma mot Modo.

Linköping behöver vinna för att vara mer säkert på en direktplats i slutspelet. Modo kan om det går som de vill ha en poäng upp till Leksand och fem poäng till Brynäs på säker mark.

Frågan: Har Linköping fått ordning på målvaktskaoset?

Tips: 4-3 efter förlängning

24hBet: 1. 1,68 – X. 4,25 – 2. 4,33

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN