TABBEN: Här gör hemmaspelaren självmål

Här tabbar sig hemmaspelaren ordentligt och lyckas göra självmål. Trots missödet lyckas de slutligen vända och vinna matchen mot bottenlaget. Men är det lite skämskudde på detta målet?

Bottenlaget överraskar både publik och hemmalag med att ta en ledning på 2 – 0. När det andra målet dessutom var en riktig tabbe från hemmalaget som alltså lyckas göra självmål kändes det som mycket inte gick vägen för Skånelaget. Men, trots missödet i den andra perioden, lyckas hemmalaget vända och vinna med 5 – 3. Se tabben när hemmaspelaren gör självmål.

Tabben: Här gör hemmaspelaren självmål

Rögle var ordentligt pressade i mitten på andra perioden. När Oskarshamn vakade över hemmaspelaren Eric Gelinas, som tog burskydd bakom målet, verkade det som att nerverna var skyhöga för Rögle. Istället för att passa ur pucken för farlig zon går pucken istället på baksidan av skridskon på målvakten och glider in i mål. Ett självmål av Gelnias som fick bortafansen att jubla högt och utökade Oskarshamns ledning med 2 – 0. Det var i mitten på den andra periodenTrots det dråpliga självmålet lyckades hemmalaget Rögle vända och vinna med 5 – 3 mot bottenlaget Oskarshamn. Se klippet nedan

Förlust i första matchen som tränare

Håkan Åhlund bekräftades igår sparkas från Oskarshamn. Ikväll var det nya tränaren Per Erik Johnssons debut som tränare för laget. Ett bortalag som till en början gick ut mycket starkt fick tillslut se sig besegrade och föll mot Rögle med 5 – 3. Den 61 åriga legendaren fick det tuffa uppdraget att höja bottenlagets prestationer efter ex-tränaren Åhlunds avsked. Något som definitivt inte är lätt när en majoritet av spelarna inte accepterade att Åhlund sparkades och där med kritiserade klubbens ledning.