SUPERVÄRVNINGEN: Klasen klar för återkomst
Foto: Bildbyrån
Luleå har gjort klart med drömspelaren. Linus Klasen klar för återkomst i Norrbottenklubben. Han presenterades idag.
– Kul att komma tillbaka och till det laget som finns nu, säger Linus Klasen till LHF Live.

Linus Klasen är klar för återkomst i Luleå. Det meddelade klubben i LHF Live idag. Kontraktet med Klasen gäller över två säsonger.

– Det känns jättekul att vi har lyckats lösa Klasen. han har alltid tyckt att Luleå har varit nummer ett egentligen. Han har gjort ett par år, närmare bestämt sex år i Lugano. Nu när han har bestämt sig för att vända hem har han deklarerat att Luleå den klubb han vill spela för. Det har känts jättebra de diskussioner vi haft med Linus: Det känns bara positivt, säger Stefan “Skuggan” Nilsson, general manager i Luleå till LHF Live.

Klasen ser fram mot att komma upp till Luleå och spela med klubben igen.

– Det ska bli kul att komma hem igen, säger han till LHF Live.

Har aldrig vunnit

Sist Klasen var i Luleå blev det finalförlust mot norrlandsrivalerna Skellefteå och under tiden i Lugano har det blivit två finalförluster för forwarden. Nu siktar han på revansch med sin nygamla klubb.

– Det finns alla möjligheter att plocka hem några titlar där uppe. Det är det som fattas att få vinna och jag ser det som en stor möjligheta att göra det nu.

Två nyförvärv till

I samma program presenterades även spelarna backarna Eddie Larsson från Linköping och Victor Berglund från Modo. Även Larsson och Berglund har skrivit på för två säsonger vardera med Luleå.

Kommentarer

Kommentarer