Supertalangen gör comeback: ”Skönt att vara tillbaka”

Supertalangen Timothy Liljegren gör comeback efter en månads frånvaro med sjukdomen körtelfeber. Ikväll är han tillbaka på isen i ett annars sargat Rögle. 
– Man har längtat efter det här, så de är skönt att vara tillbaka, medger han till Rögles officiella hemsida.

Timothy Liljegren kom in i Rögles A-lag tidigt förra säsongen. Stora delar gjorde han det väldigt bra och var framförallt väldigt bidragande till Rögles grymma powerplay. Under årets försäsong visade det sig att 17-åringen hade ådragit sig sjukdomen körtelfeber, vilket har hållit honom borta från spel lite mer än två månader.

Nu är han dock tillbaka och ikväll gör han comeback i SHL efter en tids matchande med J20-laget.
– Det känns skönt att vara tillbaka. Har tränat med laget här nu i 2-3 veckor och det känns bra i kroppen, så det är skönt att vara tillbaka på isen, säger han i en intervju till Rögle BK:s hemsida.

Ifjol blev det 19 SHL-matcher och 5 poäng. Men i år är förväntningarna större och i sommar väntar en viktig draft för supertalangen som rankas 2:a inför sommarens höjdpunkt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN

[td_block_4 block_template_id="td_block_template_17" category_id="_related_tag" custom_title="ANDRA LÄSER OCKSÅ" header_color="#383cf7" header_text_color="#ffffff" sort="featured" td_ajax_filter_type="td_taxonomy_ids_filter"]