Home Klubbar Djurgården Efter Wikstrands återbud – succéback kallas in

Efter Wikstrands återbud – succéback kallas in

0
Efter Wikstrands återbud – succéback kallas in
Foto: Bildbyrån
Färjestads Mikael Wikstrand drog häromdagen på sig en hjärnskakning och tvingades lämna återbud till Karjala Tournament. Nu kallas Djurgårdens succéback Marcus Högström in som reserv.

Det var i tisdags som det fastställdes att Färjestads back Mikael Wikstrand drabbats av en hjärnskakning och tvingades tacka nej till Tre Kronor, som i nästa vecka spelar Karjala Tournament. Nu har man hittat en ersättare till truppen.

Succéback kallas in

Det är Djurgårdens Marcus Högström som kallats in i truppen. Högström har gjort stor succé under inledningen av SHL och många tyckte det var märkligt att han inte blev uttagen direkt under måndagens presskonferens. Men nu har han alltså kommit med.
– Det är självklart jättekul. Det är väl den känslan jag har. Jag vill vara med och har inte sagt något mer än så. Många andra skriver att jag borde vara med, men jag har bara haft inställningen att jag vill vara med, säger Högström till Hockeynews.se.

Högström har hittills under säsongen stått för 8 poäng på 14 matcher. Han blir härmed den tredje spelaren att kallas in i efterhand efter att Örebros Joakim Andersson och Färjestads Rasmus Asplund lagts till i tisdags.

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.