Stjärnvärvningen avslöjad – via Instagram?

0
1232
OBS! Bilden är ett montage. Foto: Bildbyrån/Instagram

Sociala medier har vid ett antal tillfällen både satt snurr på rykten och bekräftat övergångar i hockeyvärlden. Den här gången handlar det om backen Morgan Ellis, vars flickvän börjat följa en svensk klubb på Instagram.

Precis som Hockeybladet rapporterade här om dagen är den kanadensiske AHL-backen Morgan Ellis påväg till Skellefteå AIK. Nu har dessutom Sportexpressen noterat att backens fru börjat följa klubben på Instagram.
– Haha. Du får tolka det som att det är klart, säger klubbens sportchef Mikael Lindgren till Sportexpressen.

Bekräftar intresse

Ellis har under de senaste åren producerat relativt mycket poäng i AHL från sin backplats – och även testat på NHL-spel via tre matcher för Montréal Canadiens. Under förra säsongen var han dessutom kapten i Chicago Wolves, som är farmarlag till St. Louis Blues. Redan 25 april kunde MrMadhawk avslöja värvningen – och Mikael Lindgren bekräftar för Sportexpressen att Ellis finns med på radarn.
– Det gör han absolut. Det har han gjort ett tag nu, säger han till Sportexpressen.

Behöver inte betyda något

En följning på sociala medier har dock inte alltid inneburit eller garanterat något. Ett SHL-exempel är 2015 då Travis Turnbull klickade sig in HV71:s Twitterkonto och tryckte på ”Follow” – för att sedan dra på sig färjestadtröjan veckan efter. Huruvida fru Ellis’ följning av Skellefteås instagramkonto är ett tecken på att paret ska flytta till Västerbotten eller ej är, med andra ord, öppet för tolkning.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

åtta + 15 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.