Stjärnan vill tillbaka till Luleå – hoppas få med sig Klasen på köpet

Han har spelat i KHL de senaste åren. Nu vill den svenska stjärnan hem till Sverige och Luleå Hockey. Linus Omark drömmer om en comeback i Luleå tillsammans med Linus Klasen.

Linus Omark och Linus Klasen kan återförenas i Luleå i framtiden. Det berättar NSD idag. Luleåfansen bör dock inte jubla allt för mycket redan nu, då en comeback kan dröja till säsongen 2018/2019 menar Omark.

Haft kontakt med Klasen om en flytt hem

Omark ska haft kontakt med Klasen om en flytt hem till Sverige och Luleå.

– Kommer han så blir man ju sugen på att göra samma sak, säger Omark till NSD.

Omark menar även att Luleå ska vara ett lag som ska kunna utmana de andra topplagen om SM-guldet. Med han och Klasen i laget tror Omark att man har alla chanser att vinna SM-guld.

– Får vi börja en säsong tillsammans så har vi verkligen en bra chans att vinna. Luleå ska ha ett lag som kan utmana om SM-guldet och med honom i laget har man alla chanser, säger Omark till NSD.

Luleå har inte kontaktat Omark än

Luleå ska enligt Omark inte varit i kontakt med honom eller Klasen än. Omark tror dock att de kommer vara i kontakt nästa år.

– Men det blir väl snack nästa år. Vi får se vad som händer, jag ska inte hasta mig in i något. Det beslut jag tar ska kännas rätt, säger Omark till NSD.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN