Stjärnan ryktas lämna Karlskrona

Som de flesta redan vet har Karlskrona det skralt med ekonomin för tillfället och man har inte kunnat betala spelare och ledare i tid. Nu verkar man vilja sälja sin stjärna.

Som om det inte var tufft nog för Karlskrona. Igår sparkade man tränaren Pär Hånberg, idag kom ryktet om en ekonomisk tvist mellan Hånberg och klubben där även fler skulle vara inblandade.

Och nu kommer även ryktet om att Mattias Guter är på väg bort från klubben.

Enligt mrmadhawk.se ska flera SHL klubbar ha fått upp Guter bland tillgängliga spelare som kan signas innan transferfönstret stänger nästa vecka.  Tydligen ska det handla om att ta över hans kontrakt helt och hållet. Ett kontrakt som sträcker sig till 2019 och är värt 160 000 kronor i månaden.

Sportchefen dementerar ryktet

På frågan om Mattias Guter dementerar dock Karlskronas sportchef Micke Sundlöv ryktena och säger att han inte är till salu

– Från min sida är han inte till salu. Du måste ta det med agenten, säger Sundlöv till MrMadhawk.

– Jag har inga kommentarer alls till det där, säger Guters agent Johan Altberg.

Enligt MrMadhawk ska tre klubbar i SHL fått möjlighet att ta över Mattias Guters kontrakt. Alla ska ha tackat nej av ekonomiska skäl.

Mattias Guter kom till Karlskrona 2015 och gjorde förra säsongen 19 mål och 32 poäng på 48 matcher. Den här säsongen har det gått mer trögt och Guter har gjort 11 mål och 16 poäng på 34 matcher.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN