Stjärnan öppnar för att stanna i Malmö

Malmö Redhawks finske stjärnforward Illari Filppula öppnar för att stanna i klubben ytterligare en säsong.
– Jag skulle inte ha några problem med att stanna här i Malmö. Jag gillar verkligen klubben, laget och coachningen, säger han till Sydsvenskan.

I en intervju med Sydsvenskan öppnar Malmö Redhawks finske stjärna Illari Filppula för att stanna i klubben även nästa säsong.
– Jag skulle inte ha några problem med att stanna här i Malmö. Jag gillar verkligen klubben, laget och coachningen. Och staden. Inget skulle kunna hindra mig från att stanna – om de vill att jag ska vara kvar, säger 35-åringen.

Fjortonde plats i poängligan

Under hans första säsong i Malmö Redhawks har han gjort succé och ligger på en fjortonde plats i den totala poängligan med 28 poäng på 40 matcher.
– Jag har haft en okej säsong, startade väl, hade det lite kämpigt mitt i och nu mot slutet har jag spelat bättre. Dessutom har börjat producera igen, vilket är viktigt, säger han till tidningen.

Ryktats hem till Finland

Men under säsongen har det ryktats om att han ska vara på väg bort från klubben för att flytta hem till Finland. Något som man ska ta med en nypa salt, enligt huvudpersonen själv.
– Vid den här tidpunkten på året kommer en massa rykten i svang. Man måste behandla dessa just som rykten, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN