Stjärnan förlänger med Brynäs IF: ”Jag och min fru trivs väldigt bra”

Brynäs spelare, Daniel Paille har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben under Onsdagen. Det nya avtalet gör kanadensaren till en brynäsare i ytterligare två år.
– Det känns förstås mycket bra att redan nu kunna förlänga med Daniel, säger Brynäs sportchef Stefan Bengtzén
, till klubbens hemsida.

En sen julklapp ramlade under onsdagen in till Brynäs stora glädje. Brynäs starke poängmakare, Daniel Paille väljer att stanna i Gävle två år till efter att denna säsongen är över. Den NHL-meriterade forwarden har varit en stor bidragande orsak till Brynäs fina säsong hittils.

– Paille är en spelare som bidrar till laget och klubben på bred front genom sitt professionella agerande varje dag och i alla lägen. Han vet vad som krävs för att bli en vinnare, säger Bengtzén till hemsidan.

”Jag och min fru trivs i Gävle”

Den 32 år gamla spelaren, med en Stanley Cup-seger med Boston Bruins i bagaget, samt över 650 matcher i NHL, är glad att han får stanna i en klubb som Brynäs. Paille ligger efter 28 matcher i SHL på en andraplats i lagets interna poängliga med 22 poäng och är nöjd med situationen.

– Jag är väldigt glad över att jag fått möjligheten att förlänga mitt kontrakt. Både jag och min fru trivs väldigt bra i Gävle och med organisationen runt Brynäs IF och på det sätt som de tar hand om oss spelare. Jag ser verkligen fram emot att vinna hockeymatcher tillsammans med laget och organisationen i Brynäs IF, säger Paille till hemsidan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − tolv =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN