SPORTCHEFEN: ”Vi behöver rekrytera och det är mitt ansvar”

Brynäs är på jakt efter en forward sedan lagkaptenen Anton Rödin gått sönder i helgens match mot Skellefteå. Det bekräftar sportchefen Michael Sundlöv för Hockeybladet.
– Det är mitt ansvar, säger han.

I helgen bröt Brynäs lagkapten, Anton Rödin, underarmen och forwarden Greg Scott åkte på hjärnskakning. Nu är skadedrabbade Brynäs på jakt efter ersättare till dem. Enligt Hockeysverige ska Brynäs vara nära en överenskommelse den sparkade Linköpingsforwardeden Oula Palve, även om agenten säger att det finns fler intressenter för honom.

– Det finns flera intressenter i SHL och andra ligor och vi hoppas få det klart under dagen, säger spelarens agent Thomas Sjögren till Hockeysverige.

Bekräftar

När Hockeybladet får tag på Brynäs sportchef Michael Sundlöv bekräftar han att klubben är ute efter ersättare till de skadade spelarna.

– Vi behöver rekrytera och det är mitt ansvar. Det gäller att sondera terrängen, säger han till hockeybladet.

Sundv vill inte kommentera om Palve är aktuell för klubben, eller någon annan spelare heller.

– När det är klart kommer vi att tala om det, avslutar Sundlöv.

Mer pengar från fansen

För att kunna landa värvningen av en ny forward har Brynäs fans ytterligare en gång startat en insamling för att klubben ska få råd med rekryteringen.

Någon timme efter Hockeybladets publicering av nyheten kom Brynäs besked att de lånar Oula Palve från Linköping. Lånet gäller resten av säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

två × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN