Sparkad i januari – nu byter han taktiktavlan mot TV-rutan

Den förre Örebrotränaren har skaffat sig en ny arbetsgivare. Johan Tornberg ska nämligen bli C Mores nya expertkommentator. 

Efter en kortare sejour som head coach i Örebro fick Johan Tornberg tacka för sig. Efter att fatt sparken av SHL-klubben i januari i år har han nu fått ett nytt jobb. Mr Madhawk har idag avslöjat att Tornberg blir ny expertkommentator för C More.

– Vi är väldigt glada att få får in Johan i vårt team, säger C Mores sportchef, Erik Westberg till Mr Madhawk.

Det kommer bli fokus på SHL för Tornberg som kommer att jobba tillsammans med bland annat Niklas Wikegård och Sanny Lindström, Petter Rönnqvist och Arto Blomsten.

Varit i TV-rutan innan

Detta blir dock inte fösta gången vi kommer få se Tornberg som expertkommentator. Han har tidigare jobbat med TV, dock för SVT och Viasat de gångerna. Tornberg trivs i mediavärlden och hoppas skapa så bra hockysändningar som möjligt.

– Jag trivs väldigt bra i mediavärlden. Det är väldigt roligt och jag uppskattar att jobba i ett lag som har en utmaning i att skapa så bra hockeysändningar som möjligt. Dessutom passar det bra med min familjesituation, berättar Tornberg för Mr Madhawk.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN