Soppatorsk eller semifinal för Luleå

Tog bränslet slut för Luleå i det senaste mötet med Frölunda, eller hittar de energi att ta sig till semifinal? Det blir tufft för Luleå då båda bröderna Abbott saknas. I Frölunda har man fått luft under vingarna och nu siktar man framåt – det är vinna eller försvinna för göteborgarna.

Luleå hoppades in i det sista att få tillbaka Cam Abbott till dagens match mot Frölunda. Tyvärr för norrbottningarna saknas han i laguppställningen, vilket är ett tungt avbräck. Är det Abbotts som gör skillnaden mellan vinst och förlust för Luleå?

Frölunda har fått tillbaka tron på en semifinalplats och går all in idag, frågan är om Luleå synar och drar fram ett ess i rockärmen. Det är i alla fall framåt som gäller för Frölunda och fokus på sitt spel.

– Vi har en bra känsla i gruppen, vi har också fått enkla mål och lugnet efter den förra förlusten i Luleå är saker som talar för oss. Vi är lugna och trygga i vårt spel och vi vet vad vi ska göra. Jag tycker också att killarna visade mental styrka trots de målen vi fick emot oss i Scandinavium. Det är klart att det kommer att bli tufft i Luleå men vi har inte förväntat oss något annat, säger assisterande tränaren Klas Östman och fortsätter:

– Det finns så många andra som spekulerar hit och dit men vi tittar bara på oss själva. Jag tycker att vi har lyft vårt spel efter hand och jag tycker att vi får bättre och bättre utdelning på vår spelidé. Luleå spelar på sitt sätt och vi spelar på vårt sätt, och sedan får vi se vad som är bäst i slutänden.

Tips: 2-4

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN