Snipern tillbaka i AIK efter misslyckad säsong
Foto: Bildbyrån
Snipern, Anton Holm, tillbaka i AIK efter misslyckad säsong i både finska TPS och Skellefteå. Kontraktet är skrivet över två säsonger med den 29-årige forwarden.
– Anton är en extrem målskytt med ett av ligans bästa skott, säger Anders Gozzi.

Anton Holm lämnar Skellefteå och idag meddelades att snipern är tillbaka i AIK efter en misslyckad säsong i finska Liiga och TPS. Han lämnade Finland för Skellefteå i SHL och där fortsatte kräftgången.

– Det var en intressant upplevelse att spela utomlands och man fick ta del av både de positiva och negativa aspekterna som medför. Det var en läropeng och jag tar med mig väldigt många bra saker. Att sedan få testa på att spela i SHL var jättekul. Jag hade självklart önskat att ha varit med från start men är oerhört tacksam över den möjligheten jag fick, säger Anton Holm till AIK:s hemsida.

Lyckades senast i AIK

Anton Holm hade en mer lyckad sejor i AIK de två säsonger han spelade i klubben. 46 mål och det trots att han var skadad i slutet av den andra säsongen. Nu är han tillbaka och både han och klubben hoppas på revansch.

– Anton är en extrem målskytt med ett av ligans bästa skott. Det är en bra kille i omklädningsrummet och på isen som vill vara delaktig i att föra AIK Hockey framåt, säger Anders Gozzi, sportchef i AIK.

Forwarden är taggad på att komma tillbaka till AIK och nu ser han fram mot att spela på Hovet igen.

– Man får följa känslan i kroppen och det gjorde att jag valde att återvända till AIK. Det avslutades inte på rätt sätt förra gången och det ska bli hur kul som helst att få spela här igen. Jag ser verkligen fram emot det här, jag är jättetaggad, säger han.

Anton Holm är hockeyfostrad i Nacka och har skrivit på ett tvåårskontrakt med AIK.

Kommentarer

Kommentarer