SMÄLLEN: Ny tung skada för HV71

HV71 har haft det tungt med flertalet backar på skadelistan under säsongen. Alexander Ytterell, Kristofer Berglund och Dylan Reese har fått sina säsonger förstörda på grund av skada och Topi Jaakola är ett osäkert kort. Nu kommer en ny smäll för HV71.

HV71 strider för närvarande om en sjätteplats i tabellen. Imorgon åker laget till Stockholm för möte med Djurgården. Som tidigare så är det ett lag med flertalet backar på skadelistan. Nu står det klart att även backen Christoffer Persson är uppsatt på skadelistan.

-Han gjorde en grej ute på isen. Han har en skada och kände av den vilket gjorde att vi valde att ta av honom sista tio, berättar HV:s sjukgymnast Andreas Frostemark för Jnytt.

Inte med på träningen

HV71 tränade under onsdagen och Christoffer Persson var inte med på isen. Och det är högst osäkert om han kommer vara med i morgondagens match mot Djurgården. HV71 har inte råd att chansa med Persson och det är oklart när han kan vara tillbaka i spel igen. För närvarande har HV71 enbart en back i spel som spelade slutspel förra året.

-Han vilar idag och så får vi se imorgon helt enkelt. Det blir lite dag för dag de sista två matcherna, just idag vet jag inte om han kan spela eller inte. Det är ett svårt läge, vi måste vinna matcherna nu men såklart ha spelare friska senare. Så vi kan inte chansa heller, säger Frostemark.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN