Slagsmål på Rögles träning – tändvätska?

Rögle BK står på sju raka förluster i SHL och läget är prekärt. Förlust mot Mora igår med hela 1-6. Idag på träningen hettade det till när flera spelare var i slagsmål. Är det tändvätskan som behövs?

Med en tung start på säsongen behövde Rögle göra någonting för att få till en förändring. För tio dagar sedan sparkade man huvudtränaren Anders Eldebrink. Ersättare blev assisterande tränarna Patrik Ross, Roger Hansson och Magnus Wennström. Effekten i första matchen efter uppehållet var ingen bra sådan dock. Mora pulveriserade skåningarna på deras egna hemmaplan med 1-6 efter ett hattrick av John Persson.

Slagsmål på träningen

Reaktionen från spelarna lät inte vänta på sig. På lagets träning idag så blev det rejält uppretat flera gånger. Enligt Helsingborgs Dagblad hamnade Almen Bibic och Sebastian Collberg i bråk efter en närkamp. Inte nog med det, även Edwin Hedberg och Jesper Williamsson hamnade i bråk med varandra.
– Det behövdes, att få upp lite fightingkänsla på träning och gå in i skiten. Det kanske smittar av sig på match. Jag och ”Jeppe” (Williamsson) har fightats lite på de senaste träningarna, så det här låg i luften, säger Edwin Hedberg till Helsingborgs dagblad.

Tändvätskan som behövdes?

Laget har endast skrapat ihop 11 poäng på 16 matcher hittills. Man har släppt in 32 mål mer än vad man gjort och läget ser hopplöst ut. Därför var detta kanske tändvätskan som behövdes inför morgondagens möte borta mot Örebro? Man har fem poäng upp till säker mark med en match mindre spelad än sina närmsta konkurrenter Karlskrona och Brynäs.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN