Slagsmål på läktaren i fokus när Skellefteå slog Modo: ”Tråkigt”

Under gårdagen ställdes Skellefteå mot Modo i en högst intressant match. Men det som skulle bli en hockeyfest slutade istället på ett mycket tråkigare sätt. Detta då ett slagsmål utbrutit på läktaren under träningsmatchen mellan Skellefteå och Modo, skriver pt.se.

Skellefteå besegrade Modo med 3–2 efter straffar i gårdagens träningsmatch. Efteråt kretsade mycket av snacket runt det bråk som uppstod på läktaren i den tredje perioden.

Enligt Piteå Tidning ska det ha blivit stökigt i den tredje perioden när ett par Skellefteå-supportrar ska ha begett sig över till Modofansens sida för att stjäla en flagga.
– Tråkigt, jag kommer att följa upp det här. Inte med supporterföreningen men det finns personer som jag kommer att prata med, säger Janne Holmström som är säkerhetsansvarig i Skellefteå AIK till Piteå Tidning. 

”Finns inga regler som säger att det ska finnas vakter”

Efteråt kom det fram kritik mot arrangemanget för att det saknades säkerhetsvakter i hallen.
– Matchen är ju inte sanktionerad av förbundet. Så det finns ju inga regler som säger att det ska finnas vakter. Jag visste inte ens att det skulle komma några Modoanhängare, säger Janne Holmström till tidningen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN