Skyttekungen snart tillbaka

Färjestads skyttekung Michael Lindqvist har varit borta från spel sedan förra veckan. Sedan dess har han fått se matcherna från läktaren men nu kommer positiva besked angående Färjestads skyttekung.

 

Det var förra veckan som Michael Lindqvist fick ett skott rakt på nyckelbenet. Sedan dess har han inte varit i spel. Men i samband med Färjestads match mot Skellefteå idag så kom positiva besked.

– Det har gått framåt de senaste dagarna och jag har varit på is både i fredags och i dag (läs: lördag). Jag har fortfarande inte full kraft i armen men jag närmar mig att bli spelklar. Min förhoppning är att jag kan spela på torsdag, säger han till sportbladet.

Scoutas av Rangers

När olyckan var framme så var det scouter från New York Rangers på läktaren. Och det råder inget tvivel om att intresset är stort kring Lindqvist. Hittills har det hunnit bli 34 poäng på 32 spelade matcher.

– De gillar det som de ser. Men jag vill inte kommentera det där allt för mycket. Det är på ett ganska tidigt stadie, säger han och fortsätter: – Det har varit ett intresse under säsongen, från flera håll, och det är kul att folk är här och kollar. Det gäller att göra det bra så de får upp ögonen för en. Men vi får se vad som händer. Nu fokuserar jag bara på att komma tillbaka från min skada och så tar vi det därifrån. Men det är kul att folk är här och kollar. Det hade jag inte kunnat tro i somras. Det är kul att få bekräftelse på att man gör något bra avslutar Lindqvist.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN