Skellefteås kalenderblunder: ”Vi garderar oss och firar dubbelt nästa år”

I dagarna släppte Skellefteå sin årliga kalender för 2021. När man bläddrar fram till augusti i kalendern finner man en del fel, tryckfelsnisse har helt enkelt varit framme. Bland annat har midsommarfirandet hamnat i höstmånaden.
– Vi garderar oss och firar dubbelt nästa år, säger Håkan Billing till Hockeybladet.

SHL-klubben Skellefteå släpper varje år en kalender, för tre dagar sedan släpptes upplagan för 2021 och nu har ett par fel uppdagats i kalendern. Bland annat har midsommar placerats i både juni, som sig bör, och nytt för 2021 är att den också är placerad i augusti. I alla fall i Skellefetås version.

– Vi garderar oss och firar dubbelt nästa år, då kanske vi får fira en gång åtminstone, säger Håkan Billing, marknadschef hos Skellefteå AIK till Hockeybladet med ett skratt.

Dubbla nationaldagar

Skellefteås kalenderblunder: "Vi garderar oss och firar dubbelt nästa år"Tryckfelsnisse tycker även att vi ska fira nationaldagen dubbelt. Här är den placerad på ett helt nytt datum, söndag 1 augusti 2021.

– Midsommar visste jag om, men inte detta. Men vi får väl passa på att fira extra mycket nästa år, speciellt som det här året är som det det har varit, säger Billing.

Önskar du också fira dubbelt 2021, här köper du ditt egna exemplar av kalendern.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN