Skellefteå pulveriserade Brynäs

Brynäs har en mardrömslik start på säsongen efter att ha gått till final förra säsongen. Skellefteå kom på besök ikväll och pulveriserade hemmalaget.

Det började ju så bra för Gävlelaget när man tog ledningen i början av matchen. Men sen var det roliga slut. Skellefteå gjorde inte mindre än 8 (!) raka mål och hade rejäl lekstuga bland Brynäs totalt virriga försvar.

”Bästa matchen på senaste tiden”

Brynäs fick in en tröstpuck på slutet men det var till föga glädje för Brynäsarna. Man ligger kvar på en trettonde plats i serien och det ser oerhört mörkt ut. Nya huvudtränaren Roger Melin har ett tufft jobb just nu och frågan är hur mycket tid till ledningen kommer att ge honom innan man är tvungna att agera.

— Jag tycker att vi gör den bästa matchen den senaste tiden men trots det står det 8-2 på tavlan. Det är oförklarligt helt enkelt, sade Roger Melin till C More i en intervju efter matchen.

För Skellefteå var det mungiporna uppåt såklart. Pär Lindholm, Oscar Möller och Joakim Lindström gjorde tre poäng var och den sistnämnde gick återigen upp i poängligaledning med 12 poäng på 8 matcher hittills. Man gick upp på 15 poäng i och med detta och innehar fjärdeplatsen på samma poäng som Djurgården.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN