Tufft skadeläge i Brynäs

Det råder ett tufft skadeläge i Brynäs. Klubben har skador på flera spelare i laget inför avslutningen, där klubben jagar slutspelsplats.

Brynäs som vann senaste matchen mot Timrå med 4-2, har skador på flera spelare i laget när säsongen närmar sig avslutningen. Det bekräftar klubben på sin hemsida.
Joel Kellman skadade sig i förra matchen mot Växjö den 14 februari. Skadan är en lättare knäskada och kommer hindra centern från spel från två till sex veckor.

Värst är läget för Samuel Asklöf. Den 20-årige forwardens säsong är med största sannolikhet över. Asklöf kör fortfarande rehabilitering efter kroppsskadan han
ådrog sig i slutet av januari. I värsta fall kan han behöva göra en operation, berättade klubbens fystränare Magnus Ågren till Brynäs hemsida i slutet av januari.

För Lukas Kilström och Jonathan Granström är skadeläget oförändrat. Granström är borta från spel på obestämd tid, medan klubben hoppas få Kilström tillbaka i spel till mitten av mars.

Ett glädjande besked från klubben är att Eric Norin närmar sig spel. Den 27-årige Norin ligger före i sin rehabilitering efter en lång skadeperiod. Den Täby födde backen som senaste veckorna spelat med röd tröja, kommer att träna fullt ut med laget den här veckan. Han kommer dock inte vara tillgänglig för spel redan den här veckan.

Brynäs nästa match är mot HV71 på torsdag. Matchen har nedsläpp klockan 19.00 hemma på Gavlerinken i Gävle.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN