Skadekrisen tvingar Malmö att värva back

Malmö har drabbats av en skadekris på backsidan och nu tvingas klubben att värva en back från SHL-konkurrenten Frölunda.

Oliver Bohm lämnar Frölunda med omedelbar verkan och ansluter till Malmö redan till kvällens match mot Växjö. Den reslige, 191 cm och 93 kg, värmlänningen har skrivit på för resten av säsongen.

– Oliver är en ung back som redan hunnit med över 180 matcher i SHL och en kille som hela tiden vill bli bättre. Han kommer till oss från ett topplag och tar med sig vinnarkulturen därifrån. Det här kan inte bli bättre för oss i den skadesituation som vi befinner oss i, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Bohm har tillhört Frölunda de sensate fem säsongerna. I år har han endast spelat 15 matcher för göterborgarna och varit utlånad till BIK Karlskoga i HockeyAllsvenskan.

– Det känns jättekul att få testa på något nytt och att få spela mer kontinuerligt. Malmö Redhawks är en bra och fin klubb som jag bara har hört positiva saker om under de senaste åren, säger Oliver Bohm själv i en kommentar.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN