SKADEKAOSET: Ytterligare en HV-back på skadelistan

0
2314
Foto: Bildbyrån
I kvällens match mot Malmö saknades ännu en HV-back. Christoffer Persson saknades i truppen och man vet inte när han räknas vara tillbaka i spel.

 

Kristofer Berglund, Alexander Ytterell och Dylan Reese har fått sina säsonger förstörda av skador. I kvällens match mot Malmö saknades ännu en viktig kugge. Backen Christoffer Persson saknades i truppen. Och i skrivandets stund vet man inte när han är tillbaka i spel.

— Han fick en smäll över handen i senaste matchen mot Malmö och på träningen igår fick han en ny smäll på handen som gjorde det värre. Det är det som håller honom borta idag, säger HV:s sjukgymnast Andreas Frostemark till jp.se

Oklart när Persson är tillbaka

Med alla skador på backsidan så fick HV71 klara sig med endast tre backpar i kvällens match mot Malmö. Och det är oklart när Persson är tillbaka i spel.

— Han får vila lite så får vi se när han är tillbaka. Han lär inte spela på torsdag i alla fall, avslutar Andreas Frostemark.

Hedberg tvingades kliva av

Backen Tom Hedberg som lånats ut till Oskarshamn tvingades lämna isen i sedan han drabbats av migränanfall

– Vi hoppas att han repar sig till torsdag, säger Frostemark, som även meddelar att Mattias Tedenby ska vara redo för spel när Skellefteå gästar Kinnarps Arena..

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + nitton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.