SKADEKAOSET: Ytterligare en HV-back på skadelistan

I kvällens match mot Malmö saknades ännu en HV-back. Christoffer Persson saknades i truppen och man vet inte när han räknas vara tillbaka i spel.

 

Kristofer Berglund, Alexander Ytterell och Dylan Reese har fått sina säsonger förstörda av skador. I kvällens match mot Malmö saknades ännu en viktig kugge. Backen Christoffer Persson saknades i truppen. Och i skrivandets stund vet man inte när han är tillbaka i spel.

— Han fick en smäll över handen i senaste matchen mot Malmö och på träningen igår fick han en ny smäll på handen som gjorde det värre. Det är det som håller honom borta idag, säger HV:s sjukgymnast Andreas Frostemark till jp.se

Oklart när Persson är tillbaka

Med alla skador på backsidan så fick HV71 klara sig med endast tre backpar i kvällens match mot Malmö. Och det är oklart när Persson är tillbaka i spel.

— Han får vila lite så får vi se när han är tillbaka. Han lär inte spela på torsdag i alla fall, avslutar Andreas Frostemark.

Hedberg tvingades kliva av

Backen Tom Hedberg som lånats ut till Oskarshamn tvingades lämna isen i sedan han drabbats av migränanfall

– Vi hoppas att han repar sig till torsdag, säger Frostemark, som även meddelar att Mattias Tedenby ska vara redo för spel när Skellefteå gästar Kinnarps Arena..

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN