SKADEELÄNDET: Ytterligare en HV-spelare skadad

Sedan tidigare finns målvakten Linus Söderström på HV:s skadelista. Innan dagens viktiga match mot Linköping så meddelar HV71 att ännu en viktig pjäs saknas på grund av skada.

I dagens match mot Linköping så saknas HV:s målvakt Fredrik Pettersson-Wentzel. Pettersson-Wentzel har åkt på ”en mindre muskelsträckning”, meddelar HV:s sjukgymnast Andreas Frostemark i ett sms till JP-sporten.  Sedan tidigare så finns även Linus Söderström på skadelistan. Linus befinner sig fortfarande i USA och det är oklart om när och om han kommer tillbaka till HV71.

Junioren tar PW:s plats

Adam Åhman är den som kommer få ta hand om PW:s position och detta blir Åhmans blott tredje match från start i SHL. Han kommer backas upp av junioren Victor Östman, född år 2000. Adam Åhman höll nollan borta mot Örebro i tisdags och nu ställs han åter på prov när PW saknas på grund av skada.

Figren fortfarande skadad

Robin Figren som har missat veckans två matcher fanns inte med på fredagens isträning. Beslut om han ska spela eller inte togs direkt efter värmningen och där blev det ett negativt besked för honom. Max Wärn är dock tillbaka i spel.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN