Skadechocken: Widing borta resten av säsongen

Oturen fortsätter på skadefronten för SHL-jumbon Rögle BK. Klubben bekräftar nu under kvällen att forwarden Daniel Widing missar resten av säsongen.

Rögle BK har under senaste tiden haft stor otur med skador. Senaste matcherna har upp emot tio spelare saknats, och nu kommer nästa tunga avbräck. Stjärnforwarden Daniel Widing missar resten av säsongen efter en kollision med lagkamraten Jack Connolly mot Leksand i söndags.
– Det var tydligen inte mycket som var helt. Korsband, ledband och även en menisk var paj, säger Widing till klubbens hemsida.

”Lider med ’Masken’ ”

Widing är inte första spelaren Rögle plockar in under säsongen som långtidsskadats. Bland annat Matt Fraser som värvades tidigt under säsongen är osäker på spel under året.
– Det känns otroligt tråkigt. Min första tanke var att jag lider med ”Masken” som tar hit spelare och så blir de skadade, säger Daniel Widing till Rögles hemsida och fortsätter:
– Sen går det upp för mig att säsongen nog är över. Lika bra att ställa in sig på det. Trist, vi behöver liksom inte fler skador. Jag vet att det kommer att vända och vill gärna vara med och hjälpa till då, säger han vidare.

Ett år kvar på kontraktet

Istället för att hjälpa Rögle i kampen om en plats för att undvika negativt kval får han istället sikta in sig på nästa säsong. En säsong som han redan nu är förväntansfull inför.
– Tiden i Rögle har gett mersmak. Jag har känt mig oerhört stark och bra och jag är sugen på att komma tillbaka ännu starkare och bättre.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN