Skadade stjärnan har inte gett upp säsongen

Andreas Engqvist är skadad och håller i nuläget på med sin rehabilitering. Hockeybladet fick tag på Engqvists agent Peter Wallén för att höra om det finns en möjlighet för stjärnan att komma tillbaka i spel redan i år.
– Hoppet överger oss aldrig, säger Wallén till Hockeybladet.

Andreas Engqvist har huserat i NHL, AHL och nu senast i KHL sedan han lämnade Djurgården 2010. I fjolårets KHL-slutspel åkte Engqvist på en smäll, och i höstas ytterligare en. Sedan dess har centern inte spelat en enda match då han lider av sviter från en hjärnskakning. Fokus har istället legat på att försöka komma tillbaka i form.
– Rehabiliteringen går framåt, hur snabbt Andreas kan bli återställd är svårt att svara på, säger hans agent Peter Wallén till Hockeybladet.

Finns det förhoppningar om att Andreas är spelklar till 15 februari då transferfönstret stänger?
– Hoppet överger oss aldrig, svarar Wallén.

Inga diskussioner förs med Djurgården

Att Djurgården är ett möjligt val för Engqvist är inget att hymla om. Det var i Stockholms-klubben som han fick sitt genombrott, och en återkomst skulle mycket väl kunna lyfta laget. Peter Wallén dementerar dock att man skulle ha kontakt med SHL-laget i nuläget.
– När Andreas är frisk igen så kommer vi att diskutera vilken liga/klubb som blir hans nästa. Idag har vi inga sådana diskussioner med någon om något.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN