SKADA: Veteranens säsong slut – tvingas till operation

Oskarshamns veteran Johannes Salmonson tvingas till operation, därmed är också säsongen över för forwarden, det meddelar klubben under måndagen.
– Det handlar om att göra operationen eller tvingas sluta spela ishockey, säger Johannes Salmonsson.

Oskarshamns 34-årige forward, Johannes Salmonsson, tvingas till operationsbordet, en operation av höften som är planerad att ske inom ett par veckor. Efter det väntar rehabilitering innan han kan stå på isen igen. Det är inte första gången Salmonsson tvingas operera en krånglande och smärtande höft.

– Jag sa ju i tidningen för ett par veckor sedan att jag hoppades vara tillbaka vid det här laget så det är klart att det blir lite konstigt. Men jag har tagit det här beslutet förut och vet att min hockeykarriär kommer må mycket bättre av att göra operationen. Det handlar om att göra operationen eller tvingas sluta spela ishockey, säger Johannes Salmonsson i ett pressmeddelande.

Gjort operationen tidigare

Det är inte första gången Salmonsson tvingas operera en krånglande och smärtande höft.

– Skillnaden den här gången är att jag vet att det finns ljus i tunneln och förhoppningen är att operationen får samma effekt som efter förra operationen. Bara tanken på att få spela med en helt smärtfri höft kittlar så klart. Det var ett svårt beslut men samtidigt får man se till den större bilden. Jag flyttade till Oskarshamn med hela familjen och det är här som vi försöker etablera oss. Jag tror att det är få som är så angelägna som jag om att vi ska vara kvar i SHL efter den här säsongen, säger han.

Nu siktar han på att vara tillbaka i Oskarshamnströjan under säsongen 2021/2022.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN