Home Ligor SHL SILLY SEASON: SHL:s hetaste free agents

SILLY SEASON: SHL:s hetaste free agents

0
SILLY SEASON: SHL:s hetaste free agents
Foto: Bildbyrån
Silly season är i full gång och vi har listat de tio hetaste spelarna i SHL som är free agents. Vi har inte rangordnat spelarna emellan, från bäst till sämst, utan snarare samansatt en lista av de mest intressanta namnen. 
Under denna silly season finns många skickliga spelare som är klubblösa.
Aaron Palushaj

Forwarden sitter på ett utgående kontrakt med Brynäs IF. Tidigare i år öppnade han dörren för en eventuell förlängning. Ännu har inget kontrakt skrivits. Aaron Palushaj noterades för 45 poäng (19 + 26) under grundserien.

Dick Axelsson

Spelaren har ett utgående kontrakt med Färjestad BK. Karlstadklubben har uttryckt en önskan om att få behålla honom.  Dick Axelsson gjorde 21 mål och 24 assist under säsongen 2017/2018. I dagsläget ser det mer och mer ut som det blir Djurgården som blir Dicks nya klubbadress.

Konstantin Komarek

Österrikaren berättade för Hockeybladet att han inte kommer spela i Karlskrona HK nästa år. Klubben degraderades till HockeyAllsvenskan. Konstantin Komarek producerade 27 poäng under grundserien.

Rhett Rakhshani

Malmö Redhawks måste erbjuda Rhett Rakhshani ett nytt kontrakt om han ska stanna kvar. Den högerskjutande ytterforwarden producerade 31 poäng på 37 matcher för Skåneklubben.

Nils Andersson

Försvararen har inte gjort klart med Malmö Redhawks om ett nytt kontrakt. Nils Andersson har år efter år varit en av svensk hockeys poängstarkaste backar. Förra säsongen blev det 28 poäng, åtta mål och 20 assist.

Matt Donovan

Spelaren sitter på ett utgående kontrakt med Frölunda. Backen har ryktats till andra klubbar som till exempel  HV 71. Matt Donovan har 67 NHL-matcher bakom sig.

Andrew Calof

Han är född och uppväxt i hockeymeckat Ottawa, Kanada, och har ännu inte förlängt kontraktet med den senaste guldklubben Växjö Lakers. Den gångna säsongen blev det 41 poäng, 24 mål och 17 assist.

Brendan Shinnimin

Rykten florerar om att spelaren lockas till KHL, just nu sitter Brendan Shinnimin på ett utgående kontrakt med Växjö Lakers. Han var alltså en av guldhjältarna säsongen 2017/2018, under grundsäsongen svarade Brendan Shinnimin för 34 poäng.

Lars Haugen

Det står klart att den norska målvakten kommer att lämna Färjestad BK. Men ännu har han inte skrivit något kontrakt med en ny klubb. Det ryktas bland annat om att Lars Haugen sluter upp med SHL-nykomlingen Timrå. Säsongen 2017/2018 slutade räddningsprocenten på 91.5% och målvakten fick vakta kassen i 31 grundseriematcher för Färjestad.

Bryan Lerg

Amerikanaren har erbjudits en kontraktsförlängning av Rögle BK. Ännu är det inte klart om Bryan Lerg väljer att tacka ja. Senaste säsongen noterades kedjespelaren för 30 poäng (19 + 11).

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.