SILLY SEASON: Hemvändare klar för Brynäs
Foto: Bildbyrån
En hemvändare är klar för för Brynäs, har tidigare spelat fem säsonger i klubben. En spelare som varit en av Brynässupportrarnas drömförvärv.
– Det var inte så mycket att fundera över när de hörde av sig, säger Adam Brodecki till Brynäs hemsida.

En hemvändare är klar för för Brynäs, där Adam Brodecki tidigare spelat fem säsonger, blir ny klubbadress för 24-åringen, skriver klubben på sin hemsida.

Forwarden spelade den senaste säsongen i Linköping och fick dessutom debutera i Tre Kronor.

– Jag tycker att jag visade förra året att jag kan vara en ledande spelare och det känns som att jag har börjat hitta mig själv lite i SHL. Jag har fått jobba väldigt hårt för att komma dit där jag är idag. Jag vill vara en ledande spelare och vara med och bidra i toppformationerna, säger Brodecki till Brynäs webbplats.

Bra med pucken

Totalt har Adam Brodecki noterats för 265 SHL-matcher och den senaste säsongen blev det sju mål och 15 assister på 46 matcher i Linköpingsdressen för forwarden. Brynäs herransvarige, Andreas Dackell, beskriver Adam Brodecki som en spelare som är bra med pucken.

– Adam är en irrationell spelare som är bra med pucken. Den högstanivå som han håller är jättehög. Det han föll på när han var här tidigare var att han hade lite svårt med kontinuiteten, men han visade förra säsongen i Linköping att det inte är några problem längre, säger Dackell till Brynäs hemsida.

Kommentarer

Kommentarer