SILLY SEASON: Berglund har fått ett bud – tvekar

0
3791
SILLY SEASON: Berglund har fått ett bud – tvekar
Foto: Henric Wauge
Patrik Berglund har fått ett bud från en konkurrerande klubb till Djurgården. Forwarden som bor i Stockholm tvekar enligt Gefle Dagblad.
– Vi har haft kontakt med honom och hans pappa, säger Michael Sundlöv.

Enligt Gävlebaserade Gefle Dagblad har Patrik Berglund fått ett bud från Brynäs. Själv tvekar forwarden som fortfarande har kontakt med Djurgården. Han har flyttat till Stockholm. Berglunds pappa Anders har ett förflutet i Brynäs och nu är det en kittlande tanke för Brynäs att få dit sonen.

– Vi har haft kontakt med honom och hans pappa, som i det här fallet sköter Patriks agentfrågor. Det vore dumt att inte vara intresserad av en spelare som finns på marknaden och inte stängt någon dörr till Brynäs IF, säger Michael Sundlöv herransvaring i Brynäs till Gefle Dagblad.

Kan ”skeppa iväg” spelare

Om det skulle bli aktuellt med Berglund i Brynäs behöver klubben se över både trupp och ekonomi. Till exempel skulle Tomi Sallinen vara en spelare som får lämna klubben.

– Ja, då skulle det i så fall handla om ett niomånaderskontrakt. Men ska vi ha in en forward av den kalibern lär vi ”skeppa i väg” någon annan. Det är inga normala tider just nu, så det kan vara så att det är en ut och en in som gäller, säger Sundlöv.

Hockeybladet har sökt Anders Berglund.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.