SHL: Trippla förlängningar hos Leksand

Leksand som i allra högsta grad är med och slåss om slutspelsplatserna har börjat förberedelserna inför nästa säsong. Nu presenteras trippla förlängningar hos Dalalaget skriver shl.se.

Leksand slår till med trippla förlängningar inför slutspelet, det är tre spelare som verkligen tagit supportrarnas hjärta. Samtidigt meddelar klubben att man startar säsongskortsförsäljningen säsongen 2021/2022.

Carter Camper

Den 32-årige amerikanen Carter Camper som stått för en väldigt imponerande säsong hittills, har valt att förlänga ett år till. 44 poäng på 44 matcher denna säsong har det blivit och det är nog många leksandsupportar som jublar lite extra över denna fortsättning för klubben.

Jonas Ahnelöv

Även den rutinerade backen Jonas Ahnelöv kommer spela kvar i Leksand i ytterligare två säsonger. I Ahnelöv får man en spelare som är en ledare på isen och visar vägen för alla spelare i sin omgivning. Skönt att ha på isen med sin stora erfarenhet.

Fredrik Forsberg

Den tredje spelare som valt en fortsättning i Leksand är ingen mindre en Fredrik Forsberg. Stockholmaren som har tagit stora kliv den här säsongen blir bara bättre och bättre. Utvecklats mycket i Leksand och blir intressant att följa framöver.

Hur slutar säsongen för Leksand

  • Guld (32%, 315 Votes)
  • Ut i semifinalen (29%, 283 Votes)
  • Ut i kvartsfinalen (19%, 184 Votes)
  • Ut i Åttondelen (12%, 118 Votes)
  • Silver (8%, 82 Votes)

Total Voters: 982

Loading ... Loading ...

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN