SHL: Stjärnorna tillbaka på is – räknar med två av dem på torsdag

Djurgården har varit skadedrabbade den här säsongen. Nu ser det ut att ljusna för Stockholmarna som tappat formen helt och hållet på sistone. Två av tre som var frånvarande är aktuella för spel på torsdag.

Djurgårdens stjärnor Mantas Armalis, sjuk samt skadade Sebastian Strandberg och Jacob Josefson är tillbaka på is. Två av dem, Strandberg och Armalis väntas göra comeback på torsdag i bortamatchen mot Skellefteå. Josefson är fortfarande ett osäkert kort.

Miniuppehåll

Nu får krisande Djurgården ett miniuppehåll i spelschemat, då de inte har någon match ikväll. Något som tränaren Robert Ohlsson känner passar klubben bra i den situation de hamnat i.

– En möjlighet för oss att träna ihop oss mer. Vi fokuserar på grunderna och special teams, säger Robert Ohlsson till Djurgårdens hemsida och fortsätter:

– Vi ska jaga lagen framför oss i tabellen och studsa tillbaka på rätt spår. Vi har varit i tyngre perioder tidigare, och hittat tillbaka. Det gäller samma sak nu. Men det går inte utan att kavla upp ärmarna tillsammans. Skiten träffar fläkten så gäller det att ha blåstället på – stå upp i motvinden och vara starka tillsammans.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN