SHL: Nu ställer även HV71 in minst en match

SHL tvingas komprimera spelschemat ytterligare nu när HV71 sällat sig till klubbar som drabbats av coronaviruset. Morgondagens match mot Brynäs skjuts upp, det kan bli fler matcher som flyttas.

Lagen som tidigare drabbats av coronaviruset har börjat sin väg tillbaka. Under landslagsuppehållet har turen kommit till HV71 som har konstaterat spelare smittade med covid-19. Därför flyttas åtminstone bortamatchen mot Brynäs imorgon till annat datum, det skriver HV71 på sin hemsida.

– Det smittbegränsande arbetet, med grund i de protokoll som svensk ishockey tillsammans tagit fram och följer, har fortsatt under landslagsuppehållet och samarbetet har fortsatt löpt på bra över laggränserna vilket är av oerhörd vikt i dessa utmanande tider. Efter misstanke om utbredd smitta inom HV71 har vi beslutat, tillsammans med svenska ishockeyförbundet, att skjuta fram tisdagsmatchen mot Brynäs, säger Johan Hemlin, sportchef och vice vd på SHL i en kommentar.

Håll koll på spelschemat

Det gäller att hålla koll på spelschemat och alla flyttade matcher. För att vara säker när lagen spelar håller du koll på SHL:s hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN