SHL: Leksand stoppar sittplatspubliken – restaurang och loger öppna som vanligt

På grund av de hårdare resttiktionerna i Dalarna stoppar nu Leksand publiken på sittplats. Däremot är det fortfarande öppet i restauranger och loger, det skriver klubben på sin hemsida.

Leksand hade redan fördelat 300 biljetter till kvällens hemmamatch mot Oskarshamn, men då maxantalet reducerats till 50 åskådare stänger klubben sin sittplats direkt.

Omfattas inte

Restauranger och loger innefattas inte av restriktionerna, därmed kan de som bokat plats där fortfarande komma till Tegera Arena och se matchen.

Så här skriver klubben på sin hemsida:

”Vid Regeringens presskonferens under tisdagen meddelades det att Dalarna omfattas av skärpta allmänna råd med anledning av coronaviruset. Senare under eftermiddagen mottog Leksands IF nya förordningar från Länstyrelsen Dalarna gällande publik vid evenemang. Förhållningsreglerna för oss i Leksands IF är nu att taket för publik vid våra evenemang återgår till att vara maximalt 50 sittande åskådare i arenarummet. I och med att det fördelats ut 300 biljetter till torsdagskvällens hemmamatch mot IK Oskarshamn finns ingen praktisk möjlighet för oss i föreningen att styra om till 50 åskådare, och matchen kommer därför att spelas inför tomma läktare.

Observera att besökare på loge-, restaurang- och terrassplan inte omfattas av de nya restriktionerna. Mat vid Siljans gäster går under andra förordningar.

Leksands IF beklagar situationen för er som tilldelats biljett till kvällens match. Ni kommer givetvis att ha förtur till kommande matcher. Vi har försökt att kommunicera informationen till er så fort vi bara kunnat för att lindra konsekvenserna för er i största möjliga mån.”

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN