SEPTEMBER 2020: Månadens spelare i SHL

Hockeybladet har tagit fram tre kandidater till månadens spelare i SHL under september 2020. Vem som sedan blir månadens spelare, det utser ni läsare.

Det är dags att utse månadens spelare i SHL för september 2020. Hockeybladet har tagit fram tre kandidater och nu ligger makten hos er läsare. Vem utser ni till månadens spelare?

För att bli nominerad till månadens spelare är det prestationerna i SHL som ligger till grund för utnämningen. Vare sig spel i Tre Kronor, andra landslag eller CHL ingår i bedömningen för nomineringarna.

Kandidaterna

De tre kandidater som Hockeybladet tagit ut har på ett eller annat sätt stuckit ut under september 2020 och bidragit till positiv ishockey. Nu är det upp till våra läsare att utse vinnaren i vår sjunde Månadens spelare i SHL, den första för säsongen 2020/2021.

Niklas Rubin, målvakt – Frölunda

Ett solklart val för Hockeybaldets jury. Som endast den tredje klubb sedan starten av Elitserien 1975 har en klubb hållt nollan i de två inledande matcherna på säsongen, enligt Domarna.se. Niklas Rubin har vaktat målet i båda matcherna och har således inte släppt in ett enda mål så här långt på säsongen.

Peter Chelarik, forward – Leksand

Chelarik är härföraren i en av de absolut vassaste kedjorna i SHL den här säsongen. Snittar tre poäng per match i inledningen fördelat på tre mål och tre assist. En given kandidat den här månaden. Leder dessutom plus/minus-ligan på plus sex.

Borna Rendulic, forward – Örebro

Kroaten Borna Rendulic har tagit Örebro och SHL med storm. En succévärvning så här långt in i säsongen. Rendulic kommer från ett av hockeyns U-länder, Kroatien. I topp när det gäller powerplayspelare.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN