Senaste veckans bekräftade händelser i SHL-lagen

Silly Season fortsätter och övergångarna fortsätter att strömma in. Då har inte alla lag spelat klart än. Så här har det sett ut den senaste veckan.

Brynäs
Centern Jonas Nordqvist blir klar för Klagenfurter AC i den österrikiska ligan.

Hela truppen>>>

Djurgården
Inget har hänt utom att samtliga klara nyförvärv utom Matt Anderson fått klart med tröjnumren:
34. Daniel Brodin
91. Daniel Bernhardt
44. Lukas Vejdemo
42. Robin Press
40. Tomi Sallinen
33. Linus Hultström

Däremot drog supportrarna en lättnadens suck när publikfavoriten Mikael Ahlén skrev på för ett år till.

Hela truppen>>>

Frölunda
Göteborgslaget har än så länge inte presenterat något nyförvärv, däremot har de den senaste veckan meddelat att klubbikonerna Magnus Kahnberg och Christian Bäckman får lämna tillsammans med målvakten Linus Fernström. Liten chock för föreningen att backen Mikael Wikstrand lämnat för Färjestad. Dessutom lämnar assisterande tränaren Klas Östman för Linköping.

På plussidan noterar vi att Frölunda förlängt med J20-stjärnan Christoffer Ehn.

Hela truppen>>>

Färjestad
Färjestad har hamnat i ropet då de briserat två små bomber den senaste veckan när Mikael Wikstrand värvats från Frölunda och värvningen av kaptenen från det sjunkande skeppet Leksand Johan Ryno. Utöver det har det varit lugnt i Karlstad.

Klart är att Mikael Wikstrand kommer spela i nummer 6.

Hela truppen>>>

HV71
Det börjar röra på sig i Jönköping. Forwarden Oskar Sundh flyttar tillbaka till Småland från Linköping. Från nykomlingarna Rögle hämtar man backen Niklas Hansson och samtidigt lämnar backen Mattias Karlsson.

Nyförvärven har tilldelats följande nummer:
12. Simon Önerud
13. Oscar Sundh
33. Niklas Hansson
53. Fredrik Pettersson-Wentzel
82. Kevin Stenlund

Hela truppen>>>

Karlskrona
Inga nyförvärv att rapportera från Blekinge, men däremot har forwardskvartetten Alexander Bergström, Vyacheslav Trukhno, Filip Cruseman och Kristoffer Söder förlängt sina kontrakt. Forwarden Jimmie Svensson lägger skridskorna på hyllan.

Hela truppen>>>

Linköping
Nu har det börjat röra på sig ordentligt i Linköping. Från J20 plockar man upp talangerna Anton Blomberg, Petter Hansson och Gabriel Carlsson. Från nykomlingen Rögle hämtar man forwarden Jakob Lilja och från Luleå har man plockat forwarden Niklas Fogström. På tränarsidan lyfter man fram den assisterande tränaren Dan Tangnes, från J20 lyfter man upp Tomas Montén till assisterande tränare och från Frölunda värvas Klas Östman som assisterande tränare. Samtliga tränare har skrivit på för tre säsonger. Organisatoriskt har man gjort klart med ikonen Magnus Johansson som assisterande General manager. Målvaktstalangen Erik Källgren får kontrakt med LHC. men lånas ut till Oskarshamn.

Hela truppen>>>

Luleå
Det enda som hänt i Luleå är att forwarden Niklas Fogström lämnat för Linköping.

Hela truppen>>>

Malmö
Malmö chockar Hockeysverige med att sparka tränaren Mats Lusth. Dessutom har man gjort sig av med backarna Dave Liffiton och Tobias Ericsson. Man har förlängt med forwarden Mattias Persson och backen Jens Olsson.

Hela truppen>>>

Modo
Den senaste veckan har Modo meddelat att kulturbäraren Samuel Påhlsson lägger skridskorna på hyllan och att forwarden Victor Öhman lämnar för Oskarshamn.

Hela truppen>>>

Rögle
Forwarden Peter LeBlanc och backen Mike Vernace får inte förnyat förtroende. Jakob Lilja går Linköping och Niklas Hansson ansluter till HV71. Rögle förlänger med backbröderna Almen Bibic och Alen Bibic samt med forwarden Daniel Sylwander.

Hela truppen>>>

Örebro
Örebro gick tidigt ut med att man var klara med truppen, nu har man fyllt på den med backtalangen Gustav Backström från egna J20.

Hela truppen>>>

Med reservation för eventuella fel.

Har du tips, maila silly@hockeybladet.nu

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN