Säsongen över för kaptenen: ”Det känns surt, jävligt surt”

Efter gårdagens vinstjubel i Örebro Hockey kom idag ett mardrömsbesked – lagkaptenen Viktor Ekbom missar troligtvis resten av säsongen.
– Det känns surt, säger han till Expressen.

Örebro Hockey tog under gårdagen en efterlängtad seger när man lyckades slå bottenkonkurrenten Leksands IF med 4-3 efter straffar på hemmais. En som inte deltog i matchen var Viktor Ekbom som senaste tiden spelat skadad och tvingas nu till operation.
– Det känns surt, jävligt surt. Det var inget man hade hoppats på. Jag har spelat med skadan ett tag och trodde väl inte att det var så illa som det var, men det visade sig vara så illa, säger Ekbom till Expressen.

”Det blir gips i sex veckor”

Säsongen är inte definitivt över för den 27-årige backen som inför säsongen belönades med lagkaptensbindeln efter tre säsonger i Örebro, men tiden talar emot honom.
– Man får ta det lite som det är. Det blir gips i sex veckor har jag fått reda på, sedan är det väl inte bara att spela match direkt. Och det är inte så långt kvar av säsongen. Jag får göra det bästa av situationen och träna på så gott det går ändå.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN