Så ska krisklubben locka tillbaka publiken

En usel start på säsongen och i snitt 1 296 tomma platser i arenan ska nu krisklubben få publiken att komma tillbaka till arenan. Med sänkta biljettpriser och paketerbjudanden ska publiken komma tillbaka

Krisklubben Rögle går inte bara dåligt på isen, med nästan 1 300 tomma platser varje match tar de nu krafttag för att publiken ska komma tillbaka. Nu erbjuder Ängelholmklubben student- och pensionärspriser på sittplats, flera olika kompispaket och dessutom utökar Rögle alternativen av familjebiljetter.

– Vi har lyssnat på önskemålen från våra besökare och satt ihop en rad nya alternativ för de som vill gå på SHL-hockey i Lindab Arena, säger Erik Brunnström, biljettansvarig i Rögle till klubbens hemsida.

Familjebiljetter

Förutom att utöka antalet familjebiljetter, erbjuds nu även denna biljettyp på webben, något som inte varit möjligt tidigare. Även en egen ingång för de med familjebiljetter är en nyhet för Rögles familjesupportrar.

– Alla olika paket och priser finns upplagda på vår biljettsida på nätet. Det finns ett begränsat antal biljettpaket till varje match, säger Brunnström.

Kompisbiljetter

Vill man gå ett kompisgäng så ska det nu bli lättare. Fyra sittplatsbiljetter för 700 kronor, även dyrare alternativ finns beroende på var i arenan man sitta. Även de biljetterna går att köpa på nätet.

– Alla nya sorters familjebiljetter och kompispaket finns på vår biljettsida, under vald match, säger Brunnström.

Student- och pensionärsbiljetter

Till sist inför Rögle även sittplatsbiljetter med reducerat pris för både studenter och pensionärer. De biljetterna kan man endast köpa i Rögles kundcenter eller i biljettluckan och du ska kunna visa upp studentlegitimation eller vanlig legitimation för ålderspensionärer. Priserna gäller även förtidspensionärer.

I samtliga erbjudanden finns det ett begränsat antal biljetter.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN