Så länge kan Brynässtjärnan bli borta

Brynäs stjärnvärvning var i höstas en av SHL:s bästa spelare men åkte nyligen hem till Kanada av familjeskäl och det är osäkert när han är tillbaka.

Det rapporterades för några dagar sedan om att Brynäs prestigevärvning Daniel Paille tvingats lämna laget av familjeskäl.
– Vi har bestämt att han kan ta ledigt. Jag räknar med att han är tillbaka efter uppehållet, sade Brynäs sportchef Stefan Bengtzén då.

Kan bli borta längre

Efter att ha producerat riktigt bra under hösten så har det inte gått lika bra efter jul för den forne Stanley cup-mästaren som nu verkar kunna missa betydligt fler matcher än de två det blivit hittills.
– Vi måste visa respekt för spelaren i såna här lägen, det är en familjeangelägenhet, säger Stefan Bengtzén till Sportbladet.

Har inte haft kontakt

Det sägs vara en familjemedlem som blivit svårt sjuk men trots det tror Bengtzén att det inte dröjer allt för länge innan Paille, med 582 NHL-matcher på CV:t är tillbaka.
– I början av nästa vecka räknar jag med att han är tillbaka, vi har inte haft någon dialog med honom under hans tid i Kanada, förklarar Bengtzén för Sportbladet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN