RYSARMÖTET: En riktig sexpoängsmatch på Hovet

Det blåser upp till en riktig sexpoängsmatch på Hovet mellan Djurgården och Brynäs ikväll. En vinst för Djurgården och de kan andas ut en stund, en vinst för Brynäs och vi går mot en riktig rysaravslutning. Hockeybladet är på plats och ger er uppdateringar direkt.

Djurgården tar emot Brynäs i en riktig sexpoängsmatch på Hovet ikväll. Klockan 18.00 släpps pucken och en kvart tidigare går vi Live med våra uppdateringar från Hovet, där vi också har ett öga på matchen i Leksand där Oskarshamn kommer på besök.

Pusta ut

Djurgårdens 2021 har varit riktigt dåligt och laget kan nu bli inblandat i bottenstriden. Vill det sig illa för stockholmarna kan de tvingas kvala. Ikväll kan spelarna i Djurgården antigen pusta ut lite eller få kniven mot strupen i avslutningen.

Vinner Djurgården ikväll tar de ett litet grepp om den sista slutspelsplatsen i konkurrens med Linköping och Malmö. Dessutom har Djurgården då tio poäng till kvalplatsen med två matcher (sex poäng att spela om) fler spelade än Brynäs. Även Oskarshamn kan hamna tio poäng bakom Djurgården.

Dessutom möts just Brynäs och Oskarshamn i sista omgången, vilket gör att Djurgården är i praktiken klar för SHL nästa säsong om både Brynäs och Oskarshamn förlorar ikväll. Då kan det bli en målskillnadsaffär.

Nagelbitare

Vid förlust kan det vara fyra poäng till kval. Dessutom med två matcher (sex poäng att spela om) fler spelade än Brynäs. Vinner Oskarshamn mot Leksand ikväll är även de fyra poäng bakom Djurgården. Vinner Leksand har Djurgården sju poäng till kvalet.

Hur som helst kommer det att bli en riktig nagelbitare i avslutningen av SHL.

Efter vet vi förutsättningarna för Djurgårdens två sista matcher samt Brynäs och Oskarshamns fyra sista matcher.

Linköping och Malmö kan se till att det inte blir något slutspel för Djurgården den här säsongen.

Matchen sänds på C More och våra liveuppdateringar startar 17.45.


Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN