RYKTET: Örebros lagkapten lämnar laget

Örebro har haft en mindre lyckad säsong iår. Just nu ligger man på kvalplats med en match till godo på Mora. Kval är en risk för laget och då är osäkerheten stor kring vad som kommer hända. Nu kommer uppgifter om att lagkaptenen lämnar skutan.

Den storväxte backen Viktor Ekbom kom till Örebro säsongen 13/14 från tyska ligan och har varit laget trogen sedan dess. Han blev assisterande kapten i laget för tre säsonger sedan och dom senaste två har han haft ett ”C” på tröjan. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att han inte kommer att vara kvar i laget nästa säsong.

Lagkaptenen klar för Frölunda

Det är initierade Mrmadhawk som på sin blogg avslöjar att Ekbom kommer att gå till Frölunda efter säsongen. Källorna är säkra på sin sak men när Ekboms agent svarar på frågan om det blir Frölunda nästa säsong kommer ett nekande svar.

– Nej, det är spekulationer. Jag har ingenting mer att säga mer än att vi kollar med Örebro just nu. Det är vårt spår, säger Patrik Aronsson till Mrmadhawk.

Ekbom vill inte kommentera

Viktor Ekbom själv är kortfattad i sina kommenterar när det kommer till hans framtid i Örebro.

– Jag förstår att ni vill göra ert jobb. Men jag vill inte kommentera eller prata om nästa säsong. Det är allt jag har att säga, kommenterar Ekbom till Mrmadhawk.

28-åringen har den här säsongen noterats för sju poäng på 41 matcher och han har 47 utvisningsminuter på sitt konto. Efter säsongen kommer han att lämna Örebro och bege sig till västkusten och Göteborg där han fortsätter karriären.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN